Translate Subtitle Film Inggris ke Indonesia

Kemarin gw dapet film lama judulnya the cable guy. Pemeran nya sih jim carey, tapi jim carey nya masih cupu cz baru staring di film itu. Tapi pas gw tonton kok pke bahasa english, secara english gw mentok abis. Toefl aja lulus 2-3 kali untuk 450. Hehe maklum baru ngerti pentingnya bahasa inggris waktu ribet nonton dvd.
Trus gw cari deh di opensubtitle.org eh ternyata gak ada juga tuh .srt film itu. Ya udah deh coba-coba googling nemu aplikasi ini neh Subtitle Edit 2.8.7. Kalo link unduh nya ada disni
trus download aja tu software. Ntar keliatan deh isi subtitlenya di tab source view nya tu progie.

trus itu kan isinya masih english, tinggal lw edit aja pake google translate

eit ternyata ada dikit problem neh….karena text –> diubah oleh google translate menjadi -> maka gunakan aja fungsi replace di menubar tu progie.

…jadi deh gw nonton the cable guy

refrensi :
http://www.mr-mung.com/2010/03/cara-mudah-translate-subtitle-film.html

3 pemikiran pada “Translate Subtitle Film Inggris ke Indonesia

  1. A formidable share, I simply given this onto a colleague who was doing a
    bit of analysis on this. And he in truth purchased me breakfast
    because I found it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat!
    But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading extra on this topic.

    If possible, as you turn out to be expertise, would you mind updating your blog
    with more details? It is highly useful for me. Massive thumb up for this weblog submit!

  2. I have learned several important things through your post.
    I would also like to state that there can be situation that you will obtain a loan and don’t need a co-signer such as a Federal government Student Aid Loan. However, if you are getting financing through a classic bank then you need to be willing to have a co-signer ready to allow you to. The lenders are going to base their very own decision over a few elements but the main one will be your credit rating. There are some loan providers that will additionally look at your job history and decide based on this but in many instances it will hinge on your credit score.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s